Evde Sağlık 5 yaşında

16.11.2022 14:10 | Son Güncelleme: 16.11.2022 15:16
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin 'Sağlık Birimi' 5'inci yaşına girdi. 5 yıldır 20.813 kişiye evde sağlık hizmeti veren Büyükşehir'in iyilik melekleri, 8.461 kişinin de hasta naklini yaparak binlerce vatandaşın dertlerine derman oldu.

Evde Sağlık 5 yaşında

Denizli BüyükÅŸehir Belediyesi Evde Bakım ve SaÄŸlık Merkezi'nin 'SaÄŸlık Birimi' 5'inci yaşına girdi. 5 yıldır 20.813 kiÅŸiye evde saÄŸlık hizmeti veren BüyükÅŸehir'in iyilik melekleri, 8.461 kiÅŸinin de hasta naklini yaparak binlerce vatandaşın dertlerine derman oldu.

DENÄ°ZLÄ° (Ä°GFA) - 'Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak' sloganıyla faaliyete geçen Denizli BüyükÅŸehir Belediyesi Evde Bakım ve SaÄŸlık Merkezi'nin 'Evde SaÄŸlık' birimi 5'inci yaşına girdi. 16 Kasım 2017'den bugüne günlük yaÅŸam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde saÄŸlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaÅŸlı, yataÄŸa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaÅŸların; tanısı konulmuÅŸ saÄŸlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapan birim 5 yılda 20 bin 813 vatandaÅŸa evde saÄŸlık hizmeti verdi. Doktor muayenesi, enjeksiyon, serum ve pansuman gibi bugüne kadar 20 bin 813 vatandaÅŸa 514 bin 288 kez hizmet veren Evde Bakım ve SaÄŸlık Merkezi'nin saÄŸlık birimi tam donanımlı ambulanslarla 8 bin 461 kiÅŸinin de hasta naklini gerçekleÅŸtirdi.

Evlerden saÄŸlık kuruluÅŸlarına ya da saÄŸlık kuruluÅŸlarından evlere 8 bin 461 kiÅŸinin 50 bin 128 kez hasta naklini gerçekleÅŸtiren saÄŸlık birimi evde saÄŸlık hizmeti ile beraber toplamda 29 bin 274 vatandaşın imdadına koÅŸtu. Denizli BüyükÅŸehir Belediyesi Evde Bakım ve SaÄŸlık Merkezi'nin evde bakım birimi ise günlük yaÅŸam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaÅŸlı, engelli ve yatalak vatandaÅŸların kiÅŸisel bakımları ile yaÅŸadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Evde bakım ve saÄŸlık hizmeti müracaatları ise 0 (258) 377 20 12 numaralı telefondan alınıyor.

Denizli BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Osman Zolan, ihtiyaç sahibi vatandaÅŸların zor günlerinde yanlarında olabilmenin çok kıymetli olduÄŸunu dile getirdi. Denizli'nin 19 ilçesi, 616 mahallesinde çok önemli bir hizmet verdiklerini anlatan BaÅŸkan Zolan, 'Denizli BüyükÅŸehir Belediyesi olarak her zaman vatandaÅŸlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Denizli'mizde nerede yardıma muhtaç bir hemÅŸehrimiz varsa, nerede bize ihtiyaç varsa onu gidermeye, tüm imkanımızla dertlere derman olabilmeye gayret ediyoruz' dedi. Böylesine önemli bir projeye emek veren tüm çalışma arkadaÅŸlarını tebrik eden BaÅŸkan Zolan, 'Biz istiyoruz ki, Denizli'de kimse 'ben yalnızım' demesin. Bizim isteÄŸimiz Denizli'de yaÅŸayan herkes mutlu olsun, kapısı çalınmayan, evine gidilmeyen kimse kalmasın' diye konuÅŸtu.

Kaynak: İGF Haber Ajansı (İGFA)

YORUMLAR 0
2 + 3 =



Kapalı el ve dirsek ameliyatları için artık İstanbul'a gitmeye gerek yok

Kapalı el ve dirsek ameliyatları için artık İstanbul'a gitmeye gerek yok

Sivrisinek ısırığında solüsyonlara alternatif ürünler

Sivrisinek ısırığında solüsyonlara alternatif ürünler

Gerçek organik gıda nasıl anlaşılır?

Gerçek organik gıda nasıl anlaşılır?

REKLAM
Uykusuzluğu tetikleyen 5 faktör

Uykusuzluğu tetikleyen 5 faktör

Sigara bağımlılarına '31 Mayıs' çağrısı!

Sigara bağımlılarına '31 Mayıs' çağrısı!

Ayak sağlığı için doğru ayakkabı seçimi önemli

Ayak sağlığı için doğru ayakkabı seçimi önemli


Video Galeri Foto Galeri Son Dakika Fikstür Siyaset Teknoloji Spor 1001 oyun Yerel Haberler

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Son Yeni Haber
İstanbul / Türkiye
info@sonyenihaber.com