Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun özbek!

12.06.2022 13:15 | Son Güncelleme: 12.06.2022 13:19
Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. Kulübün 4 bin 459 üyesinin katıldığı 24 sandıkta yapılan oylama sonucunda, oyların 2 bin 208'ini alan Dursun özbek ikinci kez başkanlığa seçildi.

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun özbek!

Toplantı baÅŸlangıcında BaÅŸkan Burak Elmas, OlaÄŸanüstü Seçim Genel Kurulu Divan BaÅŸkanı'nı hazirunun oyuna sundu. Asena Yılmazkaya Dinçbaylı, seçim divanına baÅŸkanlık etti ve ekibini oluÅŸturdu.

BaÅŸkan Burak Elmas kürsüden yaptığı açıklamada, 'SaygıdeÄŸer Galatasaraylılar. OlaÄŸanüstü Seçim Genel Kurulumuza hepiniz hoÅŸ geldiniz. Bizler arkadaÅŸlarımla birlikte dönemimizdeki son Genel Kurulumuzu yapıyoruz.. EÅŸim Yelda, oÄŸlum Raif ve kızım Leyla'ya bu zorlu dönemde başından sonuna kadar yanımda yer alan aileme, onlarla çalışma ÅŸerefini bana bahÅŸettikleri ve son güne kadar yanımda oldukları için çok kıymetli ekip arkadaÅŸlarıma, bu zor günlerde sadece Galatasaray'ı düÅŸünerek son ana kadar bizlerle olan, gönlünü ortaya koyan Galatasaraylılara teÅŸekkür etmek istiyorum. Ä°yi ki varsınız. Seçimlere katılan iki kıymetli baÅŸkan adayımıza ve ekiplerine baÅŸarılar diliyorum. Umarım bu önemli Galatasaray yolculuÄŸunda baÅŸarılı olurlar ve bizleri tekrar sürdürülebilir baÅŸarılara taşırlar. Ellerini taşın altına koydukları için ikisine de teÅŸekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Saat 10.00'da baÅŸlayan seçim sürecinde, saat 15.00'te oy kullanımı sona erdi.& oyların 2 bin 208'ini alan Dursun özbek, ikinci kez Galatasaray baÅŸkanlığı koltuÄŸuna oturdu. EÅŸref HamamcıoÄŸlu ise 2 bin 73 oyda kaldı.

Seçim sonrasında konuÅŸma yapan Galatasaray'ın çiçeÄŸi burnunda BaÅŸkanı Dursun özbek, Sarı Kırmızılıların geleceÄŸi için iradesini gösteren bütün üyelere teÅŸekkür ederken, 'Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ediyorum. EÅŸref kardeÅŸime ve ekibine de çok teÅŸekkür ediyorum. çok güzel bir yarış oldu. SaÄŸ olsunlar, var olsunlar. DeÄŸerli kardeÅŸlerim. Yarın bambaÅŸka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var deÄŸerli Galatasaraylılar! Galatasaray'a arkadaÅŸlarımla beraber sevgi iklimini getirmeye çalışacağım. Artık barışmanın zamanı geldi. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir ÅŸey yok. Yarından itibaren yeniden hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray'ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mısınız deÄŸerli kardeÅŸlerim? Hep beraber Galatasaray'ı hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın gurur duyacağı seviyeye getireceÄŸiz' dedi.

Kaynak: Ä°GFA

YORUMLAR 0
6 + 6 =



Kiracı-ev sahibi uyuşmazlığında yeni dönem... Arabuluculuk zorunluluğu neleri kapsıyor?

Kiracı-ev sahibi uyuşmazlığında yeni dönem... Arabuluculuk zorunluluğu neleri kapsıyor?

Fırat Kalkanı'nda 2 terörist etkisiz!

Fırat Kalkanı'nda 2 terörist etkisiz!

Elektronik tebligat 3,6 milyar TL tasarruf sağladı

Elektronik tebligat 3,6 milyar TL tasarruf sağladı

REKLAM
Meclis olağanüstü toplanıyor

Meclis olağanüstü toplanıyor

Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 terörist etkisiz halde

Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 terörist etkisiz halde

Bursa'da uyuÅŸturucu operasyonu: 60 tutuklama

Bursa'da uyuÅŸturucu operasyonu: 60 tutuklama


Video Galeri Foto Galeri Son Dakika Fikstür Siyaset Teknoloji Spor 1001 oyun Yerel Haberler

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Son Yeni Haber
İstanbul / Türkiye
info@sonyenihaber.com