AteÅŸ ve Su 5 Oyunu Oyna

15.01.2023 21:42 | Son Güncelleme: 17.01.2023 09:43
Ateş ve su 5 oyunu yön tuşları ve A, S, D, W tuşlarıyla oynanıyor. Erkek doğrultu tuşlarıyla ve kız ise A, S, D, W tuşlarıyla test ediliyor. Her kısımda kırmızı, mavi yeşil kuyular bulunuyor.

AteÅŸ ve su 5 oyunu yön tuÅŸları ve "A, S, D, W" tuÅŸlarıyla oynanıyor. Erkek doÄŸrultu tuÅŸlarıyla ve kız ise "A, S, D, W" tuÅŸlarıyla test ediliyor. Her kısımda kırmızı, mavi yeÅŸil kuyular bulunuyor. Kırmızı kuyulardan erkek karekter yanmadan geçebiliyor. Kız karekteri ise yanıyor. Sıvı dolu kuyularda ise ateÅŸ karekteri boÄŸuluyor. Kız karekteri ise rahatça geçebiliyor. YeÅŸil renkte ve içinde kimyasal sıvılar bulunan kuyularda her iki karekterde eriyerek ölüyor. Kimyasal madde dolu olan kuyulardan her iki karekteri de atlatarak çıkış kapısına ulaÅŸtırın. 

Platformun üst veya alt tarafında 2 tane çıkış kapısı bulunuyor. Mavi olan kapıya kız karekterini ve kırmızı olan kapıya da erkek karekteri ulaÅŸtırarak bölümü tamamlayın. Ekranda kırmızı ve mavi renkte elmaslar bulunuyor. Her kahramana kendi renginde olan elmasları toplatarak ateÅŸ ve su 5 oyunu oynayın. Tüm elmas parçalarını toplayıp hızlıca çıkış kapısından sonraki bölüme geçiÅŸ yapın.

AteÅŸ ve Su 1 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 1 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 2 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 2 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 3 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 3 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 4 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 4 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 5 Oyunu Oyna AteÅŸ ve Su 5 Oyunu Oyna Anahtar Kelimeler: 2 KiÅŸilik Oyunlar,
YORUMLAR 0
5 + 5 =



AteÅŸ ve Su 5 Oyunu Oyna

AteÅŸ ve Su 5 Oyunu Oyna

AteÅŸ ve Su 4 Oyunu Oyna

AteÅŸ ve Su 4 Oyunu Oyna

AteÅŸ ve Su 3 Oyunu Oyna

AteÅŸ ve Su 3 Oyunu Oyna

REKLAM
AteÅŸ ve Su 2 Oyunu Oyna

AteÅŸ ve Su 2 Oyunu Oyna

Meb Oyun AteÅŸ ve Su Oyna

Meb Oyun AteÅŸ ve Su Oyna

Balon Patlatma Oyunu Oyna

Balon Patlatma Oyunu Oyna


Video Galeri Foto Galeri Son Dakika Fikstür Siyaset Teknoloji Spor 1001 oyun Yerel Haberler

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Son Yeni Haber
İstanbul / Türkiye
info@sonyenihaber.com